Naše Usluge

Šta Mi Radimo?

Primara delatnost naše kompanije su grubi građevinski radovi. Pružamo usluge grube gradnje širom Beograda, Novog Sada i Divčibara. Pored grube gradnje kompanija se bavi pripremnim kao i završnim radovima. Možete dobiti kompletne usluge za vaš objekat, sve u zavisnosti šta vas i koliko zanima. Ako nemate projekat, nikakav problem, naši inžinjeri rešiće i taj problem. Projekat po vašoj želji možete dobiti u našoj kompaniji od naših stručnih ljudi.

Na slike ispod možete kliknuti i pogledati detaljnije čime se sve kompanija bavi.

Grubi građevinski radovi - Melović Gradnja

Grubi Građevinski Radovi

Zarvšni radovi - Melović Gradnja

Završni Radovi

Ključ u Ruke

Projektovanje

Grubi Građevinski Radovi

Primarna delatnost kompanije Melović gradnje doo su upravo grubi građevinski radovi. Od ideje do krova, da li se radi sa materijalom ili bez Melović gradnja se potrudi oko svakog projekta bio pristupacan ili ne. Ova delatnost jednostavno predstavlja našu kompaniju. Grubi radovi se odnose na prvu fazu rada u gradjevini u kojima se priprema teren i obavljaju najbitniji radovi za vas objekat. Tokom faze grubih radova, sledeci zadaci se izvrsavaju:

Priprema terena i iskop
Izrada temelja
Izrada konstrukcije
Izrada krova

Završni Radovi

Kompanija Melović gradnja takođe može da vam ponudi završne radove. Ova opcija se obično dogovara naknadno i naravno ako se pre toga rade grubi građevinski radovi na objektu. Zavrsni radovi se odnose na poslednju fazu gradevinskog projekta u kojoj se izvrsavaju sve finalne detalje, zavrini slojevi i instalacije kako bi se objekat dorsio i pripremio za konainu upotrebu.

Ovi radovi obuhvataju estetske i funkcionalne elemente kako bi se postigao Zeljeni izgled, funkcionalnost i kvalitet objekta. U neke od zavrsnih radova svrstavamo:

Malterisanje
Izradu košuljice
Hidroizolaciju
Gips
Moleraj
Izradu fasade

Ključ u Ruke

Zasigurno najbolja opcija ako ne zelite da se previše opterećujete vašim objektom i prepustite nama sve u ruke. Napravite projekat po vašoj želji a za ostalo ćemo se mi pobrinuti. Ključ u ruke smo radili više puta, i tu smo za svaki vid saradnje i za svaku opciju dogovora oko svih detalja.

"Kljuc u ruke" gradevinski projekat se odnosi na situaciju kada investitor angazuje jednu kompaniju ili izvodjaca radova da se postara za sve faze i aspekte projekta, od planiranja i projektovanja do izgradnje i zavrsnih radova.

Ova vrsta projekta omogucava investitoru da prenese odgovornost za sve tehnicke, administrativne i organizacione aktivnosti na izvodjaca radova. Jednostavno vrsta radova da ne brinete za vas projekat.

Projektovanje

Ukoliko vam je potreban projekat za vasu stambenu jedinicu na pravom ste mestu. Nasi inzinjeri uradice projekat po vasoj zelji u najkracem roku. Cilj projektovanja je da se osmisli efikasno i funkcionalno resenje koje zadovoljava sve potrebe i zahteve projekta. Kao rezultat projektovanja dobija se detaljan plan kako ce se objekat ili sistem konstruisati, implementirati i odrzavati.