Saznajte O Nama

Naša Priča

Melović Gradnja d.o.o je građevinska firma koja postoji od 2017. godine na Voždovcu u Beogradu. Za samo 6 godina rada postigli smo mnoge rezultate, zidali smo i projektovali širom Beograda.

Zahvaljujući našim principima i odgovornošću, stručnosti naših arhitekta i stručnom timu firma je uspela da realizuje mnoge zgrade, hotele i poslovne objekte. U slikama ispod videcete samo neke od nasih najlepših projekata koje smo radili kroz ovih 6 godina postojanja.

Od same pojave na tršištu od 2017. godine naša kompanija se ističe svojim načinom rada, inovacijama u oblasti građevinarstva i arhitekture brinući pre svega o bezbednosti budućih stanara, kao i o sredini u kojoj gradimo kako ne bi narušili ekoloski balans.

Šta mi radimo?

Grubi radovi
Završni radovi
Konstrukcija

Naš Šablon

U šablonu ispod možete videti u procentima šta smo najviše a šta najmanje radili od osnivanja firme. Za sve pozicije smo tu, ali primarno za grube građevinske radove.

0%

Grubi građevinski radovi

0%

Konstrukcija

0%

Završni radovi

Čime se Bavimo?

Melović gradnja je firma koja se bavi grubim građevinskim radovima, pored toga pružamo i usluge svih završnih radova po potrebi. Na trzištu smo od 2017. godine i od prvog dana pa do danas izgradili smo preko 300.000m2 sto u Beogradu što van našeg grada.

Prve zgrade bile su upravo u srcu Beograda, na Vračaru. Tokom svih godina širili smo se svuda po Beogradu. Naš najveći projekat do sada je na Vidikovcu, gde smo izgradili čak tri zgrade od po 15.000m2.

Dedinje smo ukrasili poslovnim centrom, a Divčibare sigurno najlepšim hotelom na planini “Royal Mountain".