Postanite Deo Tima

RAD U FIRMI MELOVIĆ GRADNJA

Naša firma podržava i teži ka timskom konceptu rada. Timski rad je najbitniji faktor za efikasan i brz rad na gradilištu, bez dobrog tima nema dobrog posla. Na prvom mestu nam je odgovornost prema zaposlenima, rad na njihovoj volji, pouzdanosti i efikasnoti u radu na gradilištu. Podržavamo uvek nove ideje naših zaposlenih, uvek smo tu da izađemo u susret za svaku želju zaposlenog.

Tu smo i da od početnog radnika napravimo majstora, naši inženjeri i poslovođe to rade profesionalno i brzo. Naš uspeh je dobar tim i složnost među radnicima. U cilju širenja firme i još većeg uspeha kompanije Melović gradnje d.o.o otvorena su radna mesta za različite pozicije. Ukoliko mislite da možete biti deo našeg tima slobodno popunite formular koji se nalazi na dnu stranice i odaberite poziciju kojoj pripadate za rad.

Na slike ispod možete kliknuti i dobiti objašnjenje šta kompanija zahteva od vas u poslu.

Poslovno tehnička saradnja - Melović Gradnja

Radna Snaga

Poslovno tehnička saradnja - Melović Gradnja

Inženjeri

Poslovno tehnička saradnja - Melović Gradnja

Šef Gradilišta

Poslovno tehnička saradnja - Melović Gradnja

Poslovno Tehnička Saradnja

Radna Snaga

U našu kompaniju uvek su dobro došli radnici raznih pozicija. U potražnji smo za dobrim i vredim radnicima koji će ispunjavati naša očekivanja za pozicije koje tražimo. Tesari, armirači, zidari, pomoćni radnici, dobar tim čine svi, na prvom mestu nam je složnost i funkcionalnost tima na gradilištu. Ako mislite da možete biti redovni, odgovorni i vredni javite nam se. Popunite formular na dnu stranice ili pozovite na broj telefona odnosno napišite e-mail adresu.

Inženjeri

Najbitnija pozicija jedne građevinske firme je dobar inženjer. Melović gradnja nudi dve otvorene pozicije za dobre inženjere, potrebno je iskustvo, jak CV i maksimalna odgovornost prema našim projektima i poslu prvenstveno. Ako ispunjavate sve uslove dođite da vam predstavimo firmu i dogovorimo se oko vašeg budućeg projekta koji treba da pratite.

Šef Gradilišta

U potrazi smo za rukovodiocem gradilišta, dobar menadžer, rukovođa i organizator posla su samo neki uslovi za rad u našoj kompaniji. Posle inženjera na drugom mestu odmah je i šef jednog gradilišta, praćenje administracije, narudžbenice materijala neophodnog za rad, rukovođenje radnicima su samo neki od uslova koje mora da ispunjava naš šef gradilišta.

POSLOVNO TEHNIČKA SARADNJA

Ukoliko imate stručan tim ljudi za grube građevinske radove kao i za sve završne radove koje možete videti u sekciji “usluge” možete nas kontaktirati na mejl adresu kao i na broj telefona koji se nalaze na dnu stranice. Tražimo poštovanje rokova, principa kao i samih radova na gradilištu. Vidimo se!

Konkurišite za neku od naših pozicija

Ukoliko mislite da možete ispuniti naše uslove i želite da budete deo našeg tima, izaberite vaše radno mesto i popunite formular ispod ovog teksta.