/O nama

/O nama


Melović Gradnja d.o.o je gradjevinska firma koja postoji od 2017. godine na Voždovcu u Beogradu. Za samo 6 godina rada postigli smo mnoge rezultate, Zidali smo i projektovali širom Beograda.

ukratko

O nama

Melović gradnja je firma koja se bavi grubim građevinskim radovima, pored toga pružamo i usluge svih završnih radova po potrebi. Na trzištu smo od 2017. godine i od prvog dana pa do danas izgradili smo preko 300.000m2 sto u Beogradu što van našeg grada.

Prve zgrade bile su upravo u srcu Beograda, na Vračaru. Tokom svih godina širili smo se svuda po Beogradu. Naš najveći projekat do sada je na Vidikovcu, gde smo izgradili čak tri zgrade od po 15.000m2. Dedinje smo ukrasili poslovnim centrom, a Divčibare sigurno najlepsim hotelom na planini “Royal Mountain".

na tržištu od

2017.

Od same pojave na trzistu od 2017. godine naša kompanija se ističe svojim načinom rada, inovacijama u oblasti gradjevinarstva  i arhitekture brinući pre svega o bezbednosti budućih stanara , kao i o sredini u kojoj gradimo kako ne bi narušili ekoloski balans.
Briga o kvalitetu radova nam je najbitnija, a reč stanara moze to da povtvrdi.

  • Poštovanje rokova
  • Kvaliteti finalnog proizvoda

Zahvaljujuci našim principima i odgovornošću, stručnosti naših arhitekta i strucnom timu firma je uspela da realizuje mnoge zgrade, hotele i poslovne objekte, u slikama ispod videcete samo neke od nasih najlepsih projekata koje smo radili kroz ovih 6 godina postojanja.

Posetite nas

Posetite nas

Baštovanska 62
11000 Beograd

Kontakt podaci

KONTAKT PODACI

Radno vreme

Radno vreme

Pon-Pet
08:00 – 17:00


© Melovic Gradnja d.o.o. Dizaj i izrada Las Padinas Dizajn studio.